TV Box Forum

Full Version: no keyboard for wifi code
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
i cant get keyboard up to connect to wifi, it will type in numbers off remote but no letters , tried the mouse pointer clicked everywhere NOTHING  Angry Angry Angry
Look at language and input settings and change the keyboard!
(01-10-2017, 08:41 PM)gatos814 Wrote: [ -> ]Look at language and input settings and change the keyboard!
not doing anything , tried all the settings wont bring up onscreen keyboard so cant connect to wifi with the remote it comes with
(01-11-2017, 09:41 AM)britpacked Wrote: [ -> ]
(01-10-2017, 08:41 PM)gatos814 Wrote: [ -> ]Look at language and input settings and change the keyboard!
not doing anything , tried all the settings wont bring up onscreen keyboard so cant connect to wifi with the remote it comes with

Reboot the box.
And if it's not fixed with reboot try a factory reset!
sometimes it helps also!
(01-10-2017, 08:37 PM)britpacked Wrote: [ -> ]i cant get keyboard up to connect to wifi, it will type in numbers off remote but no letters , tried the mouse pointer clicked everywhere NOTHING  Angry Angry Angry

Hit OK button to bring up on screen keyboard. Navigate through letters and numbers to enter your password.

This is not mentioned anywhere in the instructions.

Good luck.